Ommen Regio

Lokaal FNV zet handtekening onder convenant 'SamenSterk voor een armoedevrij Ommen'

Op 26 juli heeft de voorzitter van Lokaal FNV Vechtdal, Willy Hofhuis, het convenant SamenSterk voor een armoedevrij Ommen ondertekent.

Dit convenant regelt een ketensamenwerking van diverse sociaalmaatschappelijke organisaties in Ommen, zoals kerken, een woonbouwvereniging , de gemeente Ommen, Raad en Recht, het Vechtdalcollege, de Saxenburggroep etc.

De kracht van dit convenant is dat gebruikers, ervaringsdeskundigen en aanbieders samen een laagdrempelige keten vormen, om mensen die een bepaalde dienst nodig hebben zo kort mogelijk de beste weg daar naar toe bieden, regelingen bieden om hen sterker te maken en als zij onverhoopt niet uit hun problemen komen hen de helpende hand te bieden.

Natuurlijk is ook Lokaal FNV Vechtdal in voorkomende gebeurtenissen zeker in staat een helpende hand te bieden met een goed advies Daarvoor heeft de vakbond FNV een inloopspreekuur in Ommen, een emailadres vakbondconsulent@lokaalfnvvechtdal.nl.  Daarnaast kunt u contact opnemen met het centrale telefoonnummer van FNV: 088-3680368.

 

|Doorsturen

Uw reactie


Digikrant

Nieuwspoll


Agenda

Weer