Dalfsen Regio

Op weg naar één jeugdafdeling voetbal

Aftelklok begonnen aan toer door Dalfsen

De aftelklok van SV Dalfsen en ASC'62 is begonnen aan de toer door Dalfsen. Na een week bij de Trefkoele staat hij inmiddels bij Woonzorgcentrum Rosengaerde. Tot 1 september, de geplande startdatum van de samengevoegde jeugdafdeling van beide voetbalclubs, staat de klok wekelijks op een andere zichtbare locatie in Dalfsen.

De klok is onthuld tijdens het afgelopen Bukkumtoernooi, op Oudjaarsdag in de Trefkoele. Op dat moment werden de besturen van SV Dalfsen en ASC’62 tevens uitgeroepen tot Erebukkum, wegens de voorgenomen samenwerking tussen de jeugdafdelingen. Na een ruime week bij de Trefkoele is het woonzorgcentrum de tweede locatie van de klok. Het is aan Rosengaerde om de volgende bestemming uit te kiezen.

Afgelopen najaar stemden de leden van SV Dalfsen en ASC'62 in de verschillende ledenvergadering in met het voorstel om de jeugdafdelingen samen te voegen. De afgelopen drie jaar trokken de O19-junioren al gezamenlijk op. Met ingang van het seizoen 2018/2019 volgt de rest van de jeugdteams.

|Doorsturen

Uw reactie


Digikrant

Nieuwspoll


Agenda

Weer