Nieuwleusen

Rallyteam Brouwer-Hesselink sluit seizoen 2018 af in Hengelo

In het weekend van 20 en 21 oktober zullen coureur Bert Brouwer (Nieuwleusen) en navigator Marcel Hesselink (Vriezenveen) starten in een van hun thuiswedstrijden: de Twenterally in en rondom Hengelo.

Foto: Thom Verwijmeren Rallypicsnl

Voor hen is dit de vijfde en laatste wedstrijd van seizoen 2018. Eerder dit seizoen reden ze al in Emmeloord, Barneveld en Hardenberg. Vervolgens stond in september ‘Hellendoorn’ op de agenda. Door een kapotte achteras moesten ze hier helaas na 11 klassementsproeven de strijd staken. Dat terwijl ze op een eerste plek algemeen in de Historic klasse lagen.

Ze zijn er dus erg op gebrand om in Hengelo in de herkansing te gaan en een goed resultaat neer te zetten. ‘Hengelo’ kenmerkt zich elk jaar weer als een lastige en vaak natte rally.

Dit jaar heeft de organisatie voor een andere opzet gekozen. Zo zit er sinds lange tijd de zaterdagavond er weer in. Er zullen dan twee keer twee proeven gereden worden. De volgende dag staan er drie keer vier proeven op het programma. Waaronder de publieksproef op industrieterrein Hengelo-Zuid. Iedereen is natuurlijk welkom om een kijkje te nemen op de service, of hen in actie te zien op de proeven.

Hierbij wil het team ook de trouwe sponsoren bedanken voor hun onmisbare steun, waardoor het weer mogelijk was om in 2018 te rijden.
Meer info is ook te vinden op www.rallymax.eu of www.retrorallysport.com.

|Doorsturen

Uw reactie
Digikrant

Nieuwspoll


Agenda

Weer