Nieuwleusen

Sportinstuif 65+ in Nieuwleusen heeft ruimte voor nieuwe deelnemers

De sportende 65-plussers in Nieuwleusen kunnen wel wat nieuwe deelnemers gebruiken. Momenteel sporten ongeveer elf 65-plussers; er is ruimte voor uitbreiding.

Van september tot en met april zijn er in een sportzaal van Kulturhus De Spil in Nieuwleusen diverse sportactiviteiten voor 65-plussers. Er wordt op de woensdagmorgen van 10.00 tot 11.30 uur gesport. Dit gebeurt onder leiding van Laura Spijkerboer, een volledig bevoegde docent lichamelijke opvoeding.

Er wordt vaak begonnen met enkele spellen/oefeningen met rekken en strekken van circa een kwartier en na de pauze een groot spel. Een mooie gelegenheid om diverse sporten op een leuke manier te gaan doen. Iedereen kiest wat het beste bij hem/haar past. Tussen het sporten door wordt nog gezamenlijk een kop koffie gedronken. Het sporten wordt afgesloten met een cooling-down van vijf minuten. 

Op verzoek werd onze verslaggever Evert Jan Goos vorige week uitgenodigd om ook een spelletje korfbal mee te spelen en dat bleek nog knap lastig. Mede door de goede verdediging werd maar een keer raak geschoten in de korf. Wie geintersseerd is om mee te doen kan zich aanmelden of voor meer informatie contact opnemen via www.saamwelzijn.nl of 0529-482121.

|Doorsturen

Uw reactie
Digikrant

Nieuwspoll


Agenda

Weer