Nieuwleusen

USV uitgebekerd

Zolang het in de wachtkamer van verzorger Ben Vonder drukker blijft dan op het trainingsveld, heeft USV een probleem. Ook voor het bekerduel tegen Colmschate ’33 moest trainer Theo van ’t Zand uitgebreid improviseren met de opstelling. Naast hem op de bank zaten vooral junioren.

Voor rust was het nog best een wedstrijd. USV begon fris en kon zeker in de beginfase goed mee met de gasten. Met de klok op bijna een half uur was USV slordig achterin. Kevin Manenschijn werd vrijgespeeld en schoot uitstekend in (0-1). Ook de 0-2 van topschutter Jarmo van het Hof kreeg Colmschate ’33 vlak voor rust eigenlijk cadeau. Na rust werd het steeds meer een wedstrijd van de jongens van USV tegen de mannen van Colmschate ’33.

Een ongelijke strijd, waarin de score geleidelijk werd opgevoerd. In de 54e minuut besliste Wesley Hansler de wedstrijd definitief in het voordeel van Colmschate ’33. Toen ook nog eens USV aanvoerder Sander Schaeffer geblesseerd het veld moest verlaten, was het vuur bij USV helemaal gedoofd. Van het Hof, nog een keer Hansler en Jard Kamperman Leferink voerden de score op naar een alleszeggende 0-6. Zondag gaat USV voor de competitie op bezoek bij vv Sleen. Beide ploegen staan in het 2e rijtje in 3C. Een belangrijke wedstrijd. Dus worden er ook deze week overuren en wonderen verwacht van verzorger Ben Vonder.

|Doorsturen

Uw reactie
Digikrant

Nieuwspoll


Agenda

Weer