Dalfsen Regio

SV Dalfsen hervat titelrace met thuiswedstrijd tegen Sleen

Vorige week kon het duel van Dalfsen 1 geen doorgang vinden, de hoop is dat Koning Winter deze week milder is. Indien het veld bespeelbaar is, neemt de koploper van de 3e klasse C het zondag in eigen huis op tegen middenmoter Sleen.

Sleen staat momenteel tiende in de 3e klasse C en wist tot nu toe 13 punten bijeen te sprokkelen uit 10 wedstrijden. Het doelsaldo is net positief met 20 doelpunten voor en slechts 18 tegen.

Na de afgelaste wedstrijd van vorige week zondag tegen HODO is het zaak voor Dalfsen om de draad weer op te pakken. Dalfsen wist vorig jaar in Sleen nog te winnen met 0-2. Van carnaval hebben beide teams geen ‘last’ dus laat de wedstrijd dit keer maar doorgaan.

Deze week was er uitgebreide belangstelling voor het Dalfser talent Maarten Pouwels. Maar liefst drie clubs hebben interesse getoond in de Dalfsenaar. Op woensdag 14 en donderdag 15 februari mag hij zijn talenten laten zien op het trainingscomplex van FC Twente in Hengelo. Zondag speelt Pouwels echter nog gewoon in de roodgele kleuren van SV Dalfsen en is hij op Sportpark Gerner te bewonderen.

Ballensponsor zondagmiddag is Dalfser erevoorzitter Jos Ramaker. SV Dalfsen dankt Jos voor alles wat hij voor de vereniging heeft betekend en in het bijzonder voor de wedstrijdbal van zondagmiddag.

|Doorsturen

Uw reactie


Digikrant

Nieuwspoll


Agenda

Weer