Dalfsen Regio

Tafeltennisgoud voor Bram Steen uit Dalfsen op Special Olympics

Bram Steen, tafeltenniser van DTV'84 uit Dalfsen, heeft afgelopen weekend goud behaald op de Special Olympics in de Achterhoek. Vrijdagavond was de feestelijke opening op de Vijverberg in Doetinchem, alle ruim 2000 atleten werden binnengehaald door Erik Hulsebosch en Erben Wennemars. Gerard Joling zette vervolgens de boel op stelten, met een spetterende show.

Na een goede nacht slapen in het Olympisch dorp, startte Bram Steen (DTV'84, Dalfsen) het tafeltennistoernooi in Mariënvelde met mooie wedstrijden. Al snel had Bram door zijn enorme enthousiasme een hele schare fans om zich heen. ’s Avonds op het feest heeft hij nog even gedanst samen met zijn vrienden van ASC Gym en Dance.

Zondag stonden er zes wedstrijden op het programma. De wedstrijden waren stuk spannender dan zaterdag, want de spelers waren erg aan elkaar gewaagd. Plezier is dan wel het belangrijkste bij de Special Olympics, maar Bram ging samen met zijn coach Willianne Schipper voor niets minder dan een medaille.

Hoe spannend het ook was, Bram bleef rustig en sleepte wedstrijd na wedstrijd binnen. Negen winstpartijen in een weekend bracht Bram de gouden medaille. Met trots en vol overtuiging sprintte hij het podium op. DTV'84 feliciteert Bram en zijn coach Willianne met deze geweldige prestatie.

|Doorsturen

Uw reactie


Digikrant

Nieuwspoll


Agenda

Weer