Dalfsen Regio

Veteranen MHC Dalfsen laten, strak in pak, 'de hond uit'

 "Who let the dogs out..., woof, woof, woof?" Met deze pakkende yell (geleend van de popgroep Baha Men uit 2000) beginnen de veteranen van hockeyvereniging MHC Dalfsen altijd hun wedstrijden op zondagochtend. 

Bij hockey is het gebruikelijk dat, voorafgaand aan de wedstrijd, de tegenstander en de arbitrage succes wordt gewenst. Ging dat tien jaar terug nog beschaafd met drie hoeratjes, tegenwoordig is dit bij veel teams een heel ritueel geworden. Een beetje relativerend, maar ook balorig, hebben de Veteranen van de Dalfser hockeyclub ('de jonge honden') hier hun eigen draai aan gegeven met bovengenoemde yell.

Sinds afgelopen zondag doen zij deze aanhef overigens in prachtige trainingspakken, mede mogelijk gemaakt door teamgenoten Wim van der Vecht (MD Entree uit Genemuiden), Evert Paardekooper (AFP uit Apeldoorn) en Cesar Blaauwgeers (Antea Group). Alle leden van de Dalfser hockeyclub krijgen van de club een wedstrijdtenue (shirt en rok/broek).

De pakken zitten niet alleen als gegoten, maar het lijkt wel of de Veteranen er ook beter door gaan spelen. Wim van der Vecht zeker, want hij scoorde twee keer in de 7-3 zege op de Vets van Nunspeet.

|Doorsturen

Uw reactie


Digikrant

Nieuwspoll


Agenda

Weer