Ommen Regio

OZC Dames 1 is de voorbereiding op het nieuwe seizoen goed begonnen

De eerste voorbereidingen voor het nieuwe seizoen van de dames van OZC 1 zijn al getroffen. Vanaf 12 augustus start  de selectie met trainen. Dit jaar staat de nieuwe trainer Sander Volkerink voor de groep.

De dames komen dit jaar opnieuw uit in de Tweede Klasse. Vorig seizoen werd er op de een na laatste speeldag rechtstreekse handhaving afgedwongen. OZC Dames 1 moet het dit jaar zonder Sharon Dijk, Lotte Niens, Nadieh Dijk, Dorinda van Lenthe en Isabelle Woesthuis stellen. Zij hebben aangegeven te stoppen.

Tegenover het vertrek van deze speelsters staat de komst van Tanja Hamhuis (Dedemsvaart), Inez Pat (Jeugd), Judith Neef en Sharon Dunnewind die komend seizoen definitief aan de eerste selectie worden toegevoegd. Samen met deze speelsters en de huidige selectie verwacht OZC een stijgende lijn naar boven in te kunnen zetten.

Op zaterdag 2 september speelt OZC Dames 1 de eerste bekerwedstrijd. Op zaterdag 9 en 16 september worden de tweede en derde bekerwedstrijd gespeeld. Op 23 september mogen de dames aantreden in de eerste wedstrijd van de nieuwe competitie.

|Doorsturen

Uw reactie


Uitgelicht


Columns en vaste rubrieken

Meest gelezen

Digikrant

Nieuwspoll


Agenda

Weer