Ommen Regio

SC Lemele wacht tevergeefs op HFC Storica

Op sportpark Zandeinde in Lemele werd zaterdag getraind. Niet gevoetbald in bekerverband. Tevergeefs werd gewacht op het Zwolse HFC Storica, maar oefenmeester Chris Sorries was niet bij machte om een representatieve selectie uit de hoge hoed te toveren. Sneu voor Lemele en trainer Werner Pluim, die al bezig was met de wedstrijdbespreking toen de afmelding uit Zwolle binnen kwam.

“Natuurlijk is dat vreemd op zo’n laat tijdstip”, vond ook elftalleider Hans Blikman. “Maar ja, wat moet je er mee. Geen idee of de wedstrijd nog moet worden gespeeld of dat ie komt te vervallen of zo. Het doorkruist in ieder geval onze voorbereiding, waar deze wedstrijd deel van uitmaakt. Jammer.”

In Dedemsvaart won SCD ’83 met 4-0 van ZAC, waardoor de ploeg uit Dedemsvaart de poule aanvoert met zes uit twee. ZAC heeft drie punten minder. Lemele en Storica zijn nog puntloos, maar speelden slechts één duel. Zaterdag komt SCD ’83 naar Zandeinde, waar om half drie wordt afgetrapt.

|Doorsturen

Rial Intrek

2017-09-12 11:03:54

Het leek nog ergens tot "iets' te worden; echter, haal dat HFC Storica gewoon uit de competitie. Werkelijk een blamage om zoeits in een voetbalcompetitie te dogen. Vorig seizoen las ik ook al uitslagen van 10-0 en meer...dat wil je toch niet in zo'n lage amateurklasse. Voor de tegenstanders ook helemaal niets.

Uw reactie


Uitgelicht


Columns en vaste rubrieken

Meest gelezen

Digikrant

Nieuwspoll


Agenda

Weer