Ommen Regio

Tweede deel cursus bridge in Ommen

In samenwerking met de bridgeclub Ommen zijn twee bridgedocenten begin februari begonnen met een cursus bridge voor beginners. Deel 2 van Leer Bridge met Berry Westra start op dinsdagavond 25 september. In deel 2 wordt veel uit deel 1 herhaald en weer iets verder uitgebreid.

De beide zeer ervaren docenten geven op een zeer luchtige wijze les aan de groepen. In een ontspannen sfeer wordt de theorie uitgelegd. Hierna gaan de mensen de behandelde stof toepassen. Bridgen leren doe je met de kaarten in de handen, dit is een aloude ijsheid. Bridgen ontwikkelt het denkvermogen en het geheugen. Voor iedereen, maar vooral voor de wat oudere mensen, een zeer belangrijk gegeven. En dan vooral niet te vergeten het sociale aspect. Men ontmoet veel mensen, men gaat samen oefenen en daaruit ontstaan weer warme vriendschappen.

De cursisten zijn erg enthousiast en na deel 1 komt bijna iedereen weer terug om eind september aan deel 2 te beginnen. Er is nog een aantal plaatsen vrij. Geinteresseerden kunnen zich opgeven bij Bridgeclub Ommen via ommenbridgeclub@gmail.com.

|Doorsturen

Uw reactie


Uitgelicht


Columns en vaste rubrieken

Meest gelezen

Digikrant

Nieuwspoll


Agenda

Weer