Dalfsen Regio

Dalfser trio the Wrinkles weer in de Stoomfabriek

Op zaterdagavond 24 februari a.s. om 20.30 uur vangt de reprise aan van de voorstelling GEZELLIG, gespeeld door het kleinkunsttrio ‘The Wrinkles’ uit ons eigen Dalfsen. Zij trokken vorig jaar met de zelfde voorstelling al twee volle zalen in theater De Stoomfabriek en het publiek dat die avonden bezocht was bijzonder enthousiast over de performance, de humor en de zangkwaliteit van de drie dames.

De gezellige Nathalie Bartman, Anja van Hardeveld en Dea Jansen gaan nu opnieuw vol zelfspot over hun leeftijd, vetrolletjes en rimpels vertellen en driestemmig a capella zingen. Vele, voor zowel vrouwen als mannen, herkenbare situaties komen langs en zetten de bezoeker aan het denken, laten ze in de lach schieten of verdedigende argumenten verzinnen. De sfeer is bijzonder gezellig, bijna alsof je bij de dames op bezoek bent, wat wordt ondersteund met een heerlijke traktatie.

De liedjes zijn verrassend, humoristisch en in diverse stijlen geschreven door Dea Jansen. Het repertoire is dus niet herkenbaar van radio of tv. Het is een geheel eigen en uniek repertoire en Nederlandstalig zodat de tekst goed te volgen is. Eigenlijk mág u het optreden van dit lokale talent niet missen, want het is fijn om met elkaar over de voorstelling na te praten en te lachen. Kaarten kunnen online op www.theaterdestoomfabriek.nl worden besteld of bij Primera worden gekocht aan de Prinsenstraat. 

|Doorsturen

Uw reactie


Digikrant

Nieuwspoll


Agenda

Weer