Dalfsen Regio

Foto-expositie in de Westermolen

“Boeren, burgers en buitenlui” is hét thema van de Open Monumentendag. Het evenement - dat op 9 september gehouden wordt- sluit aan op het Europese evenement European Heritage Days. Fotoclub Dalfsen haakt in op deze landelijke activiteit: leden van de club exposeren in de Westermolen foto´s die gerelateerd zijn aan het thema van de dag en zijn in de Westermolen aanwezig om toelichting te geven.

Het thema van de dag is gebaseerd op mensen en hun verbondenheid op het gebied van economie en cultuur, zowel landelijk als lokaal en regionaal. Naast de genoemde foto’s hebben de individuele leden ieder voor zich een ‘verhaal’ uitgebeeld en vastgelegd met hun camera, het zogenaamde fotoverhaal.

Ook deze foto’s worden in de Westermolen geëxposeerd, evenals voorbeelden van avond-/nachtfotografie. Tot slot is er nog de uitbeelding van een groepsactiviteit van alle leden, in de vorm van één of meer fotokettingen. Dit betreft een ‘ketting’ van verschillende foto’s die ieder voor zich op onderdelen met elkaar overeenkomen, gebaseerd op de indrukken van de individuele fotograaf.

De expositie is ingericht op 9 september in het bijgebouw van de Westermolen in Dalfsen, bevat een fietsroute en is geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

|Doorsturen

Uw reactie


Digikrant

Nieuwspoll


Agenda

Weer