Dalfsen Regio

Grote belangstelling voor activiteiten Proef Dalfsen

Mede door de goede weersomstandigheden en het uitgebreide programma had de organisatie van ‘Proef Dalfsen’ afgelopen weekend niet over belangstelling te klagen. Vooral de fietstocht (40 kilometer) richting Hoonhorst en Hessum langs een aantal monumenten, had een grote aantrekkingskracht.

Foto: Evert Jan Goos

Veel bedrijven hadden de deuren opengesteld om de bezoekers te informeren over hun activiteiten. Ook de streekmarkt rond de Westermolen had niet over belangtelling te klagen. De paardentram met de Belgische paarden van de familie Hulsman is inmiddels niet meer weg te denken uit het straatbeeld tijdens Proef Dalfsen.

Evenals voorgaande edities konden belangstellenden op het Kerkplein in Dalfsen, tijdens de zestiende editie van het Bierfestival, genieten van een unieke samenwerking tussen brouwer en horeca-speciaalzaak. Er waren weer mooie wijnen. “Kleinschalige brouwerijen zijn de laatste jaren in opkomst. Er zijn inmiddels in Nederland meer brouwerijen dan in ‘bierland’ België”, aldus de organisatie.

De lokale horeca zorgde voor lekker eten tussen al het vloeibare genot. Velen genoten van een hapje en een drankje. Eveneens waren er vele kinderactiviteiten zoals een knutselclub. De muzikale omlijsting was in handen van Vintage Vinyl (D). Er werden vele ouderwetse elpees gedraaid met retro hits. De organisatie kijkt terug op een zeer geslaagde dag met veel aantrekkelijke activiteiten.

|Doorsturen

Uw reactie


Digikrant

Nieuwspoll


Agenda

Weer