Dalfsen Regio

Molen van Fakkert organiseert midwinterwandeling met kerstmarkt en expositie

Op zondagmiddag 17 december organiseert Stichting Molen van Fakkert haar kerstmarkt met midwinterwandeltocht in Hoonhorst. Daarnaast wordt er ook een midwinterwandeling georganiseerd. Men kan starten tussen 12.00 en 13.00 uur vanuit de molenschuur. De route is ongeveer 9 km en niet geschikt om met kinder-/wandelwagen te wandelen. Kosten aan deze wandeltocht zijn € 1,= p/p.

De kerstmarkt zal plaats vinden rond de molen en is van 13.00 tot 17.00 uur. Er is een variatie van standhouders; verkoop van o.a. knieperties, erwtensoep tot leuke woondecoraties. De kerstmarkt wordt muzikaal opgeluisterd door de midwinterhoornbloasgroep uit Dalfsen.

De molen en molenschuur zijn natuurlijk ook geopend. Ook aanwezig is een kraam waar heerlijke pannenkoeken worden gebakken en meelproducten die aan de man te brengen. In de molenschuur is er een nieuwe expositie te zien van Anneke Disselhorst.

Tijdens kerstmarkt kunt u een kijkje komen nemen en anders op de andere zaterdagmiddagen als de molenschuur open is van 13.30 tot 16.30 uur.

|Doorsturen

Uw reactie


Digikrant

Nieuwspoll


Agenda

Weer