Nieuwleusen

App-spreekuur in Dalfsen en Nieuwleusen

Wekelijks kan er op donderdag in Dalfsen en Nieuwleusen een App-spreekuur bezocht worden waar u deskundige hulp, uitleg en advies kan krijgen over alles wat u nog niet weet over applicaties (apps).

In Dalfsen: Soos de Polhaar in de Trefkoele+ van 11.00 – 12.00 uur en
In Nieuwleusen: Computerruimte van de Olmen, Oosterveen 21 van 14.00 – 15.00 uur.

Waarom een App-spreekuur? Om mensen vertrouwd te maken met Apps, smartphone en tablet en de werking daarvan, teneinde het gemak van Apps te ervaren.

Bij het App-spreekuur krijg u de gelegenheid (één op één) om vragen te stellen over uw smartphone en/of tablet en tijdens het bezoek aan het spreekuur wordt uitgebreid uitleg gegeven over bijvoorbeeld:

- Het installeren van gewenste applicaties (apps), bijvoorbeeld de NS-reisplanner app, Buienradar app., WhatsApp. enz.
- Optimaal gebruik maken van de applicaties, zoals, het sturen van foto’s, filmpjes of gesproken berichten via WhatsApp enz.
- Het verwijderen van overbodige applicaties of berichten, foto’s en filmpjes uit het toestel.
- Het updaten van de bestaande applicaties.
- Een uitleg over verschillende meldingen bij de applicaties.

Kortom, u kunt het spreekuur gratis bezoeken en Hovsep Khachadurian zal u, als deskundige, helpen om antwoord te krijgen voor al uw software-vragen over apps, smartphones en tablets.

In Nieuwleusen zullen tijdens het spreekuur ook mensen van de Computerclub aanwezig zijn zodat u, naast de Apps, ook persoonlijk geïnformeerd kunt worden over andere zaken dan aangaande de computer, laptop, email, word, internet, enz.

|Doorsturen

Uw reactie
Digikrant

Nieuwspoll


Agenda

Weer