Nieuwleusen

Dauwtrappen voor goede doelen

Toerclub Nieuwleusen houdt op Hemelvaartsdag, donderdag 25 mei, haar jaarlijkse traditionele Rabo Dauwtraprit. U kunt dauwtrappen op een gewone fiets, e-bike of racefiets en steunt daarmee twee goede doelen. De inschrijving en startplaats is bij Het Witte Peerd, Westeinde 5, Nieuwleusen

Voor een ieder is er een geschikte afstand. De routes zijn met pijlen uitgezet en voeren u, afhankelijk van de gekozen afstand, door het prachtige Vechtdal of over de Veluwe. Start 40 km van 6.30 – 12.00 uur, start 80 km van 6.30 – 11.00 uur, start 120 km van 6.30 – 10.00 uur. Sluiting om 15.30 uur.
Het inschrijfgeld bedraagt 7,50 euro. Elke euro wordt aan de goede doelen besteed. De helft van de opbrengst van de dauwtraprit gaat naar Kledingbank Nieuwleusen en de helft gaat naar Tour du ALS, Team Albert.


De Kledingbank Nieuwleusen wil een bijdrage leveren aan de armoedebestrijding in de gemeente Dalfsen en directe omgeving door herbruikbare kleding te verstrekken aan mensen die dit niet (meer) zelf kunnen bekostigen.

Onder het motto ‘Samen trappen we ALS de wereld uit’ beklimmen jaarlijks honderden fietsers, hardlopers en wandelaars samen met ALS patiënten de Mont Ventoux om geld op te halen in de strijd tegen ALS. Team Albert uit Nieuwleusen doet dit ter nagedachtenis aan Albert van Es. Meer informatie kunt u vinden op www.toerclubnieuwleusen.nl 

 

|Doorsturen


Digikrant

Nieuwspoll


Agenda

Weer