Dalfsen Regio

Oud-Dalfsenaar Alice Rientjes speelt in de Stoomfabriek ‘Dit ist’

Alice Rientjes, oud-inwoonster van Dalfsen, speelt zaterdag 16 september in de Stoomfabriek in Dalfsen. Vanaf 20.30 uur treedt ze op met haar show 'Dit ist'. Kaarten kosten €17,50 en zijn nog te verkrijgen.

'Dit ist' is kleinkunst, cabaret, talig, muziek, grappig, opera, ontroerend, theater, maar hoe noem je dat? Kleinkunst is niet meer hip, liedjes zingen met een pianist oubollig? Onzin. Want het gaat over nu. Over tweestrijd en afleiding. Met één been in de stad en één been in het dorp. Verlangen naar waar je vandaan komt. Vluchten in een sprookje of zoeken naar Wonderland.

Alice is geboren en getogen in Dalfsen, maar vertrok op haar 19e naar Utrecht om daar lichte muziek zang aan het Conservatorium te gaan studeren waar ze in 2006 afstudeerde. Vanwege haar interesse in het Nederlandse theaterlied ging ze daarna naar de Koningstheaterakademie in Den Bosch en in 2012 behaalde ze de Master Theaterzanger aan de unieke opleidingscombinatie tussen de Toneelschool, Kleinkunstakademie en het Conservatorium van Amsterdam.

Bestel hier je kaarten.

|Doorsturen

Uw reactie


Digikrant

Nieuwspoll


Agenda

Weer