Dalfsen Regio

Oudhollandse gezelligheid op derde Blauwe Bogen Dag

Afgelopen vrijdag werd in Dalfsen de Derde Blauwe Bogen dag van het jaar gehouden. Net als de vorige twee edities was het ook deze keer enorm warm.

Foto: Cynthia Vos

Naast de vertrouwde braderie en rommelmarkt stond er deze week nog meer op het programma. Het thema was ‘Golden Oldies’ en dat zorgde voor gezellige taferelen. Ondanks de tropische temperaturen gingen bezoekers met elkaar de strijd aan bij de spelletjes die op kramen voor de kerk waren uitgestald. Zo kon er gesjoeld worden bij verschillende sjoelbakken en mens-erger-je- niet gespeeld worden. Maar het thema leende zich voor meer dan alleen spelletjes.

Rond het Kerkplein stonden verschillende oldtimers opgesteld waar de bezoekers zich aan vergaapten. De muzikale invulling werd verzorgd door DJ Vinyl of eigenlijk door de bezoekers zelf. Zij konden platen uitzoeken die de DJ vervolgens draaide. Deze week staat de laatste Blauwe Bogen Dag gepland en op deze dag Kinderen kunnen zich goed vermaken in het dorp. Er zijn springkussens, een puzzeltocht door het centrum, demonstraties van de brandweer en tal van andere activiteiten.

|Doorsturen

Uw reactie


Digikrant

Nieuwspoll


Agenda

Weer