Dalfsen Regio

Vierde editie Vechtival Outdoor in Dalfsen

In zomerse temperaturen vindt zaterdag 7 juli de vierde editie van Vechtival Outdoor plaats op het evenemententerrein in Dalfsen. Naast de Mainstage, waar de hardere stijlen aan bod komen, is er dit jaar voor het eerst een grote silent Disco.

Foto: Archief

Van Qmusic het foute uur live tot een request party met 3FM Dj. Het meezing festijn van Vechtdal FM, Dansplaten, Ravers Unite on tour en veel meer. Lekker loungen, de buikjes vullen of aan een ijsje likken in de wetzone. Aan alles is gedacht.

Zaterdag wordt gestart met de Young DJ Contest. Elk jaar geeft de organisatie jong talent een podium. "Zo kunnen ze wat ervaring opdoen op een wat groter podium en zichzelf laten zien." Vanaf 13.00 klinken hier de eerste beats uit de speakers.

Ook op de Mainstage wordt het dit jaar weer losgaan tijdens diverse acts. Om 19.00 uur is er een mystery act en om 21.00 is er het welbekende Crazy Hour, waar niet alleen maar de beats om de oren vliegen. Een diversiteit aan acts zal Dalfsen weer op haar grondvesten laten schudden.

Meer informatie over de acts, tijden en tickets zijn te vinden op www.vechtival.com. Hier zijn ook voor de Silent Disco aparte tickets te verkrijgen.

|Doorsturen

Uw reactie


Digikrant

Nieuwspoll


Agenda

Weer