Dalfsen Regio

Volle bak voor Sallands Bakfeest

Het was swingen, springen en hossen afgelopen zaterdag in de feesttent aan de Brinkweg in Dalfsen tijdens de vijftiende editie van het Sallands Bakfeest. 

De vijf-mans band Di-Rect met zanger Marcel bracht een goede sfeer in de grote tent tijdens het Sallands Bakfeest in Dalfsen (Foto: Evert Jan Goos)

De geschiedenis van het Sallands Bakfeest gaat terug naar 2002. Het begon als een gezellige avond vanwege het vijfentwintigjarig bestaan van het Agrarische Jongeren Kontakt. Inmiddels is het evenement niet meer weg te denken en trekt het duizenden mensen uit de regio Dalfsen én wijde omgeving.

Ook afgelopen zaterdag was de grote tent weer afgeladen vol. Dat was niet verwonderlijk want er waren weer artiesten van formaat gecontracteerd. Helaas moest ‘Mooi Wark’ op het laatste moment afzeggen. Dinsdagavond overleed John Roffel, de drummer van de groep. Hij werd slechts vierenvijftig jaar. De bandleden konden het niet opbrengen om op te treden. Als vervanger trad op Høken met De Heinoos. Verder waren er optredens van de Bounty Hunters, Di-Rect en Mental Theo.

|Doorsturen

Uw reactie


Digikrant

Nieuwspoll


Agenda

Weer