Ommen Regio

Margriet Eshuijs, Maarten Peters en Soli Deo Gloria - Vuur

Zaterdag 28 oktober om 20.15 uur is er een voorstelling van het fanfare orkest SDG Ommen. Tickets kosten € 18,-. "Het podium zal gaan stralen!" Aldus een fanfare lid.  

"Een heerlijke avond muziek op een zeer hoog niveau. Ons mooie fanfare orkest SDG Ommen speelt het spectaculaire werk Fire in the blood, Margriet Eshuijs zingt met passie Fire van the Pointer Sisters en met liefde het mooie God is asleep. Maarten Peters zingt met SDG de sterren van de hemel in Music van John Miles. Margriet Eshuijs en Maarten Peters verzorgen op een verrassende manier de presentatie en brengen een mooie afwisseling door ook een aantal liedjes te zingen en te spelen in een kleine akoestische setting."

Margriet Eshuijs staat al meer dan 40 jaar op het podium en kreeg o.a. drie Edisons en de Gouden Harp. Haar hits House for sale en Black pearl staan steevast in de Top 2000 en ze werd geridderd in de Orde van Oranje Nassau voor haar verdiensten in de popmuziek. Maarten Peters is een entertainer die iedereen verrast in het theater.

Hij heeft zijn sporen ruimschoots verdiend bij onder meer de Frank Boeijen Groep en zijn eigen Maarten Peters and the Dream en daarnaast is hij een veelzijdig componist voor vele Nederlandse artiesten.
Een gepassioneerd, uitdagend en hartverwarmend concert.

Meer infortmatie kunt u vinden op: 
www.margrieteshuijs.nl 

|Doorsturen

Uw reactie


Uitgelicht


Columns en vaste rubrieken

Meest gelezen

Digikrant

Nieuwspoll


Agenda

Weer