Ommen Regio

Ommer Bissingh feestelijk geopend

De Ommer Bissingh is maandagavond op feestelijke wijze geopend. De spetterende zomerevenementen duren van begin juni tot half september. Dinsdag wordt afgetrapt met de traditionele Jaarmarkt. Een dag later staat de eerste Bissinghwoensdag op het programma, met als thema ‘Vechtdal viert de zomer’.

De opening vond plaats op het Vechtpodium op de Markt. Na het openingswoord van de nieuwe burgemeester Hans Vroomen en Dick Dunnewind, voorzitter van de Stichting Ommer Bissingh Evenementen, was er muziek. De Zotte Zusjes en de Bluebettes lieten hun talenten horen. In het publiek vonden zich bewoners van Oldenhaghen, Vlierhuis, Hoekstee en Nijenhaghen, die koffie en krentewegge kregen aangeboden van het Bissingh bestuur en de horeca.

Tussendoor was het tijd om aan de touwtjes van de Bissinghbel te trekken, door mensen die in Ommen aan de touwtjes trekken. Hiervoor was het nieuwe college van B&W en de gemeenteraad van Ommen uitgenodigd. In buggy's arriveerden de fractievoorzitters bij het Vechtpodium. Samen met vertegenwoordigers van de belangrijkste partners van de Ommer Bissingh lieten zij de bel luiden voor een hopelijk aan alle kanten zonnige Ommer Bissingh.

|Doorsturen

Gert Hoekman

2018-07-09 23:49:38

Het Bissinghlied klonk ook heel mooi.

druktemaker

2018-07-10 09:27:13

Ach weer een die moeite heeft met veranderingen.... stond je ook stiekem van afstand te kijken?

Uw reactie


Digikrant

Nieuwspoll


Agenda

Weer