Ommen Regio

RTV Oost viert feest in Ommen

Op vrijdag 4 september 1992 begon TV Oost als eerste regionale zender in Nederland met televisie-uitzendingen. Nu, 25 jaar later, zendt de omroep inmiddels zeven dagen per week nieuws, sport en informatieve programma's uit. De omroep trakteert alle Overijsselaars daarom op vijf muzikale feesten op zondagen in mei, juni en september. Na Haaksbergen, Steenwijk, Bathmen en Tubbergen, vindt het laatste muzikale feest in Ommen plaats op zondag 24 september in Ommen.

Jan Keizer en Anny Schilder (BZN) zijn één van de artiesten die hun opwachting maken bij het Pleinfeest van RTV Oost.

De feestzondag begint ’s morgens op 11:00 uur met een gezellig ochtendprogramma ‘Frühschoppen in Ommen’. De presentatoren van RTV Oost praten met waarnemend burgemeester Bas Verkerk en RTV Oost-coryfee Carrie ten Napel schuift aan. Zij maakte diverse TV Oost-programma’s, waaronder het dagelijkse praatprogramma En Dan Nog Even Dit. Ook een vertegenwoordiging van het Vliegermuseum Space Art en Sis & Bro Bakery komen langs. Boer en dialectzanger Luuk Nijsingh treedt op en de ‘Grensland Oberkrainer’ uit Overdinkel zorgt voor de muzikale omlijsting.

In de namiddag volgt vanaf 16:00 uur op dezelfde locatie een groots muzikaal pleinfeest met een lange rij bekende artiesten zoals Jan Keizer en Anny Schilder, Stef Ekkel, René Karst, Frans Duijts, Ancora, Imca Marina, Monique Smit, Robert Leroy, Tino Martin en Danilo. Getty Kaspers, bekend van Teach-In, treedt op met het winnende songfestivallied Ding-a-dong. De presentatie is in handen van Bert van Losser, bekend van het radioprogramma Goeiemorgen Overijssel. Het pleinfeest wordt in twee delen uitgezonden op TV Oost. Deel 1 tussen 20.00 en 21.00 uur ’s avonds en deel 2 een week later op hetzelfde tijdstip. De uitzendingen worden later op de avond herhaald om 23.00 uur. Alle informatie over de Jubileumtour vind je op www.rtvoost.nl/acties/jubileumtour

 

|Doorsturen

Uw reactie


Uitgelicht


Meest gelezen

Digikrant

Nieuwspoll


Agenda

Weer