Ommen Regio

Toneelvereniging Vilsteren bestaat 80 jaar

Toneelvereniging Vilsteren is druk bezig met de laatste voorbereidingen voor de voorstelling van 2018. In dit speciale jaar, het jaar dat wij als vereniging 80 jaar bestaan, komen we op de planken met de klucht 'Tante Bella's Beautysalon' (geschreven door Henk Roede). Al 80 jaar worden mooie en spraakmakende kluchten en blijspelen op de planken gebracht door de enthousiaste leden van deze vereniging.

Tante Bella, de tante van Berend en Albert is overleden. Berend en Alberd hebben hier niet zo erg om gerouwd, want de band met haar was niet heel sterk. Eigenlijk zijn ze stiekem wel een beetje blij, want ze hebben nu immers een erfenis: een ietwat verpauperde beautysalon. Berend is er van overtuigd dat de beautysalon met een likje verf en wat kleine aanpassingen voor een goed bedrag te verkopen is. Maar is dat wel zo'n goed plan? Tot de verkoop moet de beautysalon immers wel gewoon doordraaien en dan is er wel personeel nodig. En heel gemakkelijk klantenbestand had Bella niet. En trouwens: zijn de beide heren wel de enige erfgenamen?

Problemen genoeg dus die de meest absurde situaties veroorzaken in deze geweldige klucht met een waterval aan grappen geproduceerd door fantastische typetjes.

U wordt van harte welkom geheten tijdens een van de voorstellingen. De voorstellingen zijn op vrijdagavond 23 februari, zondagavond 25 februari en zaterdagavond 3 maart. Alle voorstellingen beginnen om 20.00 uur in het Parochiehuis te Vilsteren.

De toneelvereniging heeft een verloting georganiseerd met leuke prijzen, deels beschikbaar gesteld door bedrijven uit Vilsteren en omstreken. 

|Doorsturen

Uw reactie


Uitgelicht


Columns en vaste rubrieken

Meest gelezen

Digikrant

Nieuwspoll


Agenda

Weer