Dalfsen Regio

Advertorial

Proeverij bij Keurslager Veltmaat

Keurslager Veltmaat en zijn team, gevestigd aan de Prinsentraat in Dalfsen, houden vrijdag 8 december een proeverij. Dit is bedoeld om mensen te laten zien wat er allemaal mogelijk is. Je kunt er inspiratie opdoen, informatie inwinnen en natuurlijk producten proeven.

Dit jaar is er gekozen voor drie soorten rollade met een speciaal tintje. Een ribeye rollade gevuld met een pesto van basilicum, pijnboompitjes en oude kaas en een varkensrollade met pruimen en abrikozen, geweekt in rum. Ook kunt u de kalkoendijrollade gevuld met een notentapenade proeven. Natuurlijk krijgt u hierbij een uitgebreid bereidingsadvies zodat uw kersdiner niet kan mislukken. De rollades worden uiteraard kant en klaar geleverd, alleen het braden moet u nog zelf doen.

Tevens is er een proeverij van verschillende soorten pie’s, een heerlijke vulling in een krokant jasje. Dit kan als voorgerecht of als tussendoortje gebruikt worden.  De traditionele patés mogen natuurlijk niet ontbreken en kunnen als voorgerecht geserveerd worden.

Om 18.30 uur staat er een demonstratie biefstuk bakken gepland, hierbij word uitleg gegeven over de verschillende soorten biefstuk. Natuurlijk worden er ook biefstukjes gebakken om het verschil te laten proeven. De ruimte is beperkt dus vol = vol.

Op zondag 24 december is de winkel gesloten. Om de producten zoals biefstuk, entrecote, rosbief rollades enzovoorts vers te houden, beschikt Veltmaat over een vacuümmachine die de producten zuurstofarm kan verpakken. Zo bent u verzekerd van een geslaagd kerstdiner. Keurslager Veltmaat ziet u graag op 8 december onder het genot van een hapje en een drankje.

|Doorsturen

Uw reactie


Digikrant

Nieuwspoll


Agenda

Weer