Dalfsen Regio

ZP Dalfsen: Wat doet Woon10?

Woon10 staat voor vakbekwaam interieuradvies voor ieder huis, voor al uw wensen en voor elk budget. Naast het geven van interieuradvies, verzorgt Woon10 ook verkoopstyling.

Als interieurstyliste kom ik bij mijn klanten thuis.Men voelt zich dan het meest op z’n gemak en zo krijg ik een goed beeld van wie ze zijn en wat hun huidige situatie is.

Iemand inschakelen om mee te denken over het inrichten van de woning is voor sommigen best een stap.

“Blijft mijn huis wel mijn huis?” is vaak de vraag. Daarom vind ik een persoonlijk gesprek erg belangrijk.

Hoe is de gezinssituatie, wat houdt de mensen bezig, wat zijn de wensen, welke kleuren vinden ze wel of niet mooi? Met deze vragen ga ik gericht aan de slag.  Ook hobby’s en werk komen tijdens dit gesprek aan de orde, omdat dit veel zegt over wie iemand is.

Zo kwam ik bij een gezin met 4 kinderen. Het bleek een samengesteld gezin. Het interieur was nog niet aangepast aan de nieuwe samenstelling en dat wilden ze graag veranderen.

Zelf had deze familie  geen idee hoe ze dit moesten aanpakken en zodoende kwamen ze bij mij terecht.

Tijdens het gesprek kwamen de praktische wensen al snel op tafel. Naarmate het gesprek vorderde, kwamen ook werk en hobby’s ter sprake. Met al deze informatie kon ik aan de slag. Als eerste maak ik een moodboard die de sfeer die ik voor ogen heb duidelijk maakt.

Tijdens een vervolgafspraak heb ik mijn ideeën met de klant besproken. Ze waren enthousiast en gaven me de goedkeuring om het plan verder uit te werken. Nu het huis is ingericht zijn de klanten erg blij met het resultaat. Eindelijk hebben ze een warm thuis als gezin en ervaren ze het als een nieuwe start!

|Doorsturen

Uw reactie


Digikrant

Nieuwspoll


Agenda

Weer