Ommen Regio

Beauty All Over opent deuren in Ommen

Daniëlle Hesselink liet vorige week een langgekoesterde droom in vervulling gaan. Ze opende haar eigen salon aan de Varsenerstraat in Ommen.

Daniëlle runt al vijf jaar lang een kapsalon in Mariënberg. Daar deze te klein werd voor haar doeleinden ging de zoektocht in 2017 uit naar een groter pand. De keuze viel al snel op Ommen, waarna ze haar baan als docente MBO kappers en visagie opzegde. Het leegstaande pand werd eind december en begin januari in no time omgetoverd tot een professionele salon waar je terecht kunt voor meer dan alleen een knipbeurt.

"Mijn droom was om meer dan alleen een kapsalon te hebben” vertel de enthousiaste Daniëlle. “Naast het kappersvak heb ik me verder ontwikkeld en gespecialiseerd in feestkapsels, we zijn inmiddels uitgekozen tot provincietopper bij ‘the perfect wedding’. Daarnaast bieden we visagie, nagelstyling, kleding en kleurenanalyses en verschillende workshops aan.

In de salon in Marienberg had ik te weinig ruimte en met deze prachtige ruimte in Ommen kan ik mijn liefde voor het vak uiterlijke verzorging perfect kwijt. Mijn passie en liefde voor het vak liggen voornamelijk in het aanbieden van het totaalplaatje! Hiermee geef je de klant de mogelijkheid om een heerlijk verwenmomentje in te plannen bij ons in de salon. Wat ik het allermooiste vind om te doen? Dat is toch wel het voorbereiden van een klant voor haar mooiste dag. Een bruiloft, of een fotoshoot."

|Doorsturen

Uw reactie


Uitgelicht


Columns en vaste rubrieken

Meest gelezen

Digikrant

Nieuwspoll


Agenda

Weer