Ommen Regio

Advertorial

Betrouwbaar rundergehakt en kipfilet bij Keurslager Veltmaat

Het rundergehakt van Keurslager Veltmaat te Ommen is door een onafhankelijk inspectiebureau onaangekondigd gekeurd. De onderdelen kwaliteit, versheid en hygiëne zijn beoordeeld met een ruime voldoende. 

Het gehakt van Keurslager Veltmaat werd op een onaangekondigd moment gekeurd door het onafhankelijke inspectiebureau MicroCare. Dit bureau onderzocht het gehakt op kwaliteit, versheid en hygiëne en beoordeelde dat met het cijfer 10.

Keurslager Veltmaat is bijzonder tevreden met deze beoordeling: “Gehakt is één van de meest populaire vleesproducten in Nederland. Ik ben trots dat mijn gehakt zo goed is beoordeeld.”

Tijdens de onverwachte keuring werd natuurlijk niet alleen het rundergehakt meegenomen, ook werden de beter leven kipfilet en de grondstoffen voor onder andere de verse worst, slavinken, gehaktballen enzovoorts meegenomen. Alle producten werden bacteriologisch beoordeeld met een 10. Wat aangeeft hoe zorgvuldig er word gewerkt.

De bacteriologische productkeuring werd uitgevoerd in opdracht van de Vereniging van Keurslagers. De keuring is bedoeld om de Keurslagers continu alert te houden op de kwaliteit van de vleessoorten. Deze jaarlijkse keuring dient als controlemoment en als kans om eventuele verbeteringen in het bedrijf aan te pakken. Op die manier blijft het kwaliteitsniveau van alle 480 bij de Vereniging van Keurslagers aangesloten slagers gehandhaafd.

www.keurslager.nl

|Doorsturen

Uw reactie


Uitgelicht


Meest gelezen

Digikrant

Nieuwspoll


Agenda

Weer