Ommen Regio

De Best(h)e Hondendag op Camping Besthmenerberg in Ommen

Op zaterdag 8 september 2018 organiseren Camping Besthmenerberg, Hondencentrum WRAF en Profine diervoeding een uniek en gratis toegankelijk evenement voor hond en baas. De Bes(h)e Hondendag vindt plaats van 11.00 tot 17.00 uur op Camping Besthmenerberg in Ommen en alle activiteiten staan in het teken van honden. Susan Rekveld, Nederlands kampioen Para-Agility geeft deze dag een workshop behendigheid.

Tijdens de hondendag, waar iedereen uit het hele land gratis aan mee kan doen worden er diverse activiteiten georganiseerd. Bezoekers kunnen loten kopen waarbij kans gemaakt wordt op verschillende prijzen, de gehele opbrengst van de loterij gaat naar het Dierenasiel in Zwolle. Een greep uit de diverse activiteiten: een braderie, er worden presentaties gehouden en men kan meedoen met onder andere de Jack Russelrace, doggydance, pakwerk, behendigheid, hoopers, detectie, fotoshoot en een snuffelmat maken. Tussendoor koelen de honden lekker af tijdens de hondenplons in het buitenbad van de camping, de hele dag is het buitenzwembad open speciaal voor de honden.

Bij Camping Besthmenerberg is het mogelijk om in 4- en 6-persoons hondenbungalows te overnachten. Voor kampeerliefhebbers zijn er speciale hondenkampeervelden en er is een hondendouche en hondenspeelveld. In de bungalows en op de kampeervelden mogen tot 4 honden mee.

|Doorsturen

Uw reactie


Uitgelicht


Columns en vaste rubrieken

Meest gelezen

Digikrant

Nieuwspoll


Agenda

Weer