Ommen Regio

Enpoint: Ommenaren bieden hulp voor (startende) ondernemers

Twee jonge ondernemers uit Ommen, Rico Magsino van Voscomtronics en Redmer Rollema van Rollema Media, hebben de handen ineen geslagen. Met hun eigen ervaringen en expertise bieden ze (startende) ondernemers op verschillende vlakken de helpende hand. Onlangs presenteerden ze hun plannen voor vrienden, kennissen en geïnteresseerden in een zaaltje, waar de aanwezigen na afloop vragen konden stellen en feedback konden geven.

Foto: Dook van Gils

Rico en Redmer hebben een gezamenlijke onderneming opgezet, Enpoint, die voor een vast bedrag per maand starters, ZZP'ers en kleine bedrijven faciliteert op het gebied van ICT, website, internetmarketing, social media en het ontwerpen van een eigen logo en huisstijl. Andere ondernemers, Drukkerij Gerrits en Leffers uit Dedemsvaart, Balans-Ommen (bedrijfscoaching) en Vechtdal Accountants, vonden dit zo'n goed idee, dat ze zich inmiddels hebben aangesloten bij Enpoint om een compleet (starters)pakket te kunnen leveren.

Rico: "Als aspirant-ondernemers bij ons komen met een idee volgt een kennismakingsgesprek en zullen we kijken wat ze van ons nodig hebben. Ze hoeven niet meteen grote investeringen te doen op het gebied van een computer of het laten bouwen van een website, ze betalen per maand." Redmer vult aan: "Wij weten uit ervaring welke hindernissen een startende ondernemer tegen kan komen. Zo is voor velen belastingaangifte niet de meest favoriete klus, maar die zal toch gedaan moeten worden. En niet iedereen is creatief genoeg om een huisstijl of logo te ontwerpen. Wij helpen ze op weg."

Enpoint heeft drie pakketten ontwikkeld, Basis, Plus en Premium, waar van alles in zit wat een starter nodig heeft, maar die zijn flexibel mee. Redmer: "Mocht een ondernemer bijvoorbeeld al een boekhouder hebben, dan kan hij daar natuurlijk blijven en kunnen we het pakket aanpassen aan zijn wensen en behoeften." Ondernemers die aangesloten zijn bij Enpoint kunnen een aantal keer per jaar meedoen aan een kennissessie.

www.en-point.nl

|Doorsturen

Uw reactie


Uitgelicht


Columns en vaste rubrieken

Meest gelezen

Digikrant

Nieuwspoll


Agenda

Weer