Ommen Regio

Festival op de Vecht organiseert ondernemersbijeenkomst met Maarten van Rossem

Om het jaar vindt het spetterende driedaagse Festival op de Vecht plaats op en rond de Vecht in Ommen. Met de laatste, zeer geslaagde, editie in 2017 nog vers in het geheugen, wordt er achter de schermen alweer hard gewerkt aan een nieuwe editie. Die staat gepland voor het weekend van 22, 23 en 24 augustus 2019.

Festival op de Vecht (2017)

In het tussenliggende jaar wordt er voor ondernemers uit het Vechtdal en voor sponsors van het festival een inspirerende ondernemersbijeenkomst georganiseerd. Om deel te nemen dient men zich aan te melden via contact@festivalopdevecht.nl. Deelname kost 25 euro per persoon. Sponsoren, partners en vrienden van het festival hebben gratis toegang.

De ondernemersbijeenkomst vindt plaats op donderdag 11 oktober op Camping De Beerze Bulten. Festival op de Vecht werkt nauw samen met de Beerze Bulten. De musicalcast van de Beerze Bulten zorgt elk festival tijdens de speciale Kinderdag voor de uitvoering van een Bultje musical op het drijvende podium.

De deelnemers aan de ondernemersbijeenkomst zijn vanaf 15.30 uur van harte welkom. Om 16.00 uur start het officiële gedeelte. Gastspreker is historicus, schrijver, presentator, voormalig hoogleraar en televisiepersoonlijkheid Maarten van Rossem. Op geheel eigen wijze zal hij zijn licht laten schijnen over het Vechtdal.

Nieuwe voorzitter
Tijdens de ondernemersbijeenkomst is er gelegenheid om kennis te maken met de nieuwe voorzitter van het bestuur van Festival op de Vecht, Ilona Lagas. Zij heeft het stokje overgenomen van de wegens tijdgebrek gestopte Antje de Groot. Tevens wordt er een tipje van de sluier van Festival op de Vecht 2019 opgelicht. Ter afsluiting is er een gezellige netwerkborrel.

Alle ingrediënten voor een interessante en boeiende middag zijn aanwezig en de organisatie hoopt dan ook dat vele ondernemers zich aanmelden. Meer informatie over de ondernemersbijeenkomst is te vinden op www.festivalopdevecht.nl.

|Doorsturen

Uw reactie


Uitgelicht


Columns en vaste rubrieken

Meest gelezen

Digikrant

Nieuwspoll


Agenda

Weer