Ommen Regio

Hettie Kamphuis: Super opening nieuw bedrijf

Een super opening heb ik gehad in mijn nieuwe bedrijf, Kerkstraat 9 in Ommen. Zoveel mensen die deze dag de zaak kwamen bewonderen. Ook nu nog, hoor ik enthousiaste mensen. Dat ben ik natuurlijk ook. Met medewerkster Carmen, hebben we al heel wat behandelingen uitgevoerd en er volgen er nog veel meer. Met de start van de zomer, is er wel wat informatie te verstrekken over omgaan met de zon en je huid.

UVA’s en UVB’s

UVA is de boosdoener van huidveroudering (A = Ageing). UVB zorgt voor dat vaak gewenste bruine kleurtje, maar het zijn ook de stralen die je doen verbranden (B = burning). Ander negatief effect van UVB’s is dat de cellen die je huid donkerder doen kleuren (pigmentcellen/melanocyten) in de war kunnen raken en daardoor extra pigment beginnen produceren. Dit resulteert vaak in pigmentvlekken. In het slechtse geval veroorzaakt het ook melanomen: kwaadaardige moedervlekken en synoniem van huidkanker.

We mogen zeker nog genieten van zomerse dagen, maar bescherming is sleutelwoord! Wij zijn vooral fan van RAD SPF 15 van Environ. Deze zonnecrème bevat ook natuurlijke antioxidanten die een hogere bescherming tegen de zon bieden en een zonbeschadigde huid herstellen. Draag je make-up en ga je voor een terrasje met vrienden? Powder-Me SPF 30 van jane iredale is een zeer waterbestendige droge zonbescherming in poedervorm voor gelaat en lichaam. Nog beter is wanneer je in je dagelijkse routine gaat voor een foundation, of een BB of CC crème met een SPF in.

Graag organiseer ik donderdag 5 juli om 20.00u een informatieuurtje over zonbescherming. Graag aanmelden via info@mywayommen.nl.

Hettie Kamphuis
Schoonheidssalon Beauty & Relax My Way
Ommen

|Doorsturen

Uw reactie


Uitgelicht


Columns en vaste rubrieken

Meest gelezen

Digikrant

Nieuwspoll


Agenda

Weer