Ommen Regio

Nieuwe schoenenwinkel in Ommen

Woensdag 3 mei opent Schoenenwinkel shoes by stef haar deuren aan de brugstraat 29a in Ommen. De winkel zal vanaf woensdag dagelijks geopend zijn van 10.00 tot 18.00 en op vrijdagavond is er koopavond.

De winkel gaat dames- heren en kinderschoenen van verschillende topmerken verkopen. Met het motto ‘shoes are the finishing touch to any outfit’, wil ze de klanten een unieke beleving meegeven en bovenal een goed style-advies met de laatste modetrends.

Woensdag 3 mei tot en met zaterdag 6 mei zullen er leuke acties zijn in de winkel, zo krijgen kinderen tegen inlevering van de flyer een trendy zonnebril, de eerste klant woensdag ontvangt een gratis paar schoenen en bij aankoop van een paar schoenen ontvang je een leuke give-away, waarmee ze kans maken op leuke prijzen, waaronder € 150,- aan shoptegoed.

Eigenaresse Stephanie Bruin vertelt “de gedachten om een eigen schoenenwinkel te beginnen dwaalt al een hele tijd door mijn hoofd en na een paar jaar bij een accountantskantoor gewerkt te hebben, waar ik veel geleerd heb, werd het voor mij duidelijk dat ik meer klantcontact en meer afwisseling zocht. Dat ik de schoenenbranche in ga is niet vreemd want dat is er met de paplepel ingegoten. Ik kom uit een schoenenfamilie waarbij ik nu de derde en de vijfde generatie ben die de keuze voor de schoenen heeft gemaakt. Sinds vorig jaar woon ik in Ommen en daar zag ik dat er wel hele mooie winkelpanden leeg stonden. Toen is het balletje gaan rollen om een eigen winkel te beginnen in Ommen.”

|Doorsturen

Digikrant

Nieuwspoll


Agenda

Weer