Algemeen

Zoekplaatje van de week

Herman Wigbels was van 1950 tot 1983 fotojournalist in de regio Salland. Hij legde alle aspecten van het leven in dorpen en op het platte land vast ter illustratie van artikelen in regionale bladen. Van verschillende foto's willen we graag weten waar deze zijn gemaakt en/of wie er op staan. Dit is het veertiende zoekplaatje uit deze driewekelijkse reeks. Het fotoarchief van Herman Wigbels is toegankelijk via de website www.HermanWigbels.nl en www.OudOmmen.nl/beeldbank.

Bij deze foto wordt vermeld "Lemelerveld, Tielbeke tweedehands auto's, 1964". Wat was de aanleiding voor het maken van de foto en wie helpt ons aan namen?

Op het vorig zoekplaatje van de rubriek Herman Wigbels (haw_55871, publicatiedatum 25 april 2018, opening wandelgids "Voetspoor" nr 2, boswachterij Ommen in 1963) hebben we helaas geen reactie gehad.

Reacties met vermelding van archiefnummer haw_57323 graag verzenden naar zoekplaatje@OudOmmen.nl, of deponeren in de brievenbus v/d stichting OudOmmen.nl: Hammerweg 10 in Ommen.

 

|Doorsturen

Uw reactie


Uitgelicht


Meest gelezen

Columns en vaste rubrieken

112

Sport

Politiek

Uit

Digikrant
Agenda

Weer