Algemeen

Zomerse sferen tijdens twee dagen Slobberfeest in Hardenberg

Met enkele dagen is het alweer zover. Op donderdag 16 en vrijdag 17 augustus wordt de negentiende editie van het Slobberfeest gevierd. Maar liefst twee dagen lang is het Wilhelminaplein de locatie voor het gezelligste gratis vakantiefestival van het Oosten. Ondertussen zijn de voorbereidingen al in volle gang en staat er een mooi programma met een gevarieerd aanbod artiesten om de juiste sfeer neer te zetten.

Donderdag staan de BTW-Band op het podium. De band heeft maar één doel voor ogen: feest! En een feest kun je verwachten wanneer de heren van dit muzikale trio het podium betreden. Vanaf het startschot word je wakker geschud om vervolgens onvermijdelijk deel te nemen aan een muzikale tijdreis door de muziek, van de beste classics tot de ultieme boerenrock!

Ook komt Harten 10 langs op deze donderdag, natuurlijk kennen we allemaal de meezingers 'Wat is mooier' en 'Twee witte paarden' en 'Liefde maakt blind', maar op het Slobberfeest brengen ze ook hun nieuwste single 'Niets of niemand'. Naast deze bekende nummers nemen ze u mee in een spetterend optreden met hun grootste hits en dampende covers van andere artiesten.

Helemaal gek, super muzikaal, verrassend, en vooral erg veelzijdig, zo kun je de show van de dames en heren van Papa di Grazzi het beste omschrijven. Vrijdagavond speelt deze band naast de populaire all-time classics, met blazers, superlenige sexy danseressen en een knetterende videoshow, up to date top 40 hits afgewisseld met de betere rock- en feestnummers. Beleef de speciale Papa di Grazzi sound in een daverende show. DJ Jeroen Gras zal tussen de sets door het publiek vermaken met de hipste hits.

Het Slobberfeest begint om 21.00 uur. Het plein is gratis toegankelijk en zoals het nu lijkt zijn de weergoden het feest goed gezind.


|Doorsturen

Uw reactie


Uitgelicht


Meest gelezen

Columns en vaste rubrieken

112

Sport

Politiek

Algemeen

Digikrant


Agenda

Weer